dimarts, 12 de juny del 2012

SORTIDA A L'AUBADERA

El dia 28 de març, vam fer una sortida a l'Aubadera de Móra d'Ebre, el qual és un espai natural que es troba just a la vora del riu, amb un paisatge de Ribera preciós.


Vam passar per  l’Aubadera fins al pont de Garcia, el motiu era buscar plantes aromàtiques per aplicar-les al sabó i perfum que realitzarem. Vam sortir de l’ institut a les 08:45, feia una mica de fred, ja que era molt d’hora, pel camí varem passar per casa de la tallerista, ens agafava de camí, allí ens vam trobar en tota mena d’obres d’art de ceràmica, fetes per la nostra tallerista, ens vam quedar bocabadats.
A les 09:45 arribàvem a l’Aubadera, allí començava a sortir el sol, però tot estava molt humit, al passar per damunt de gespa, vam acabar amb les sabates xopes, però això no ens desanimava, al final vam arribar al camí que portava al pont de Garcia, allí teníem que començar a buscar plantes, eren les 10:30 i el sol ja havia sortit.
Ja teníem unes quantes plantes i a més vam trobar uns quants espàrrecs i vam parar per esmorzar.
Després d’esmorzar vam continuar caminant, fins que vam arribar al pont, damunt del pont hi havia una via de tren, vam posar-nos sobre la via i ens va fer fotos de record, una vegada fetes les fotos vam tornar cap a Mòra, vam tardar una hora mes o menys en arribar a l' institut.
Al dia següent de la sortida la professora va realitzar una truita amb els espàrrecs que vam trobar.



La comarca de la Ribera d'Ebre és plena de paratges espectaculars i racons inmillorables en els quals nosaltres hi vivim. Existeix una pàgina web on parla dels indrets més importants de la Ribera d'Ebre.
L'enllaç:
http://www.riberadebre.info/catala/ribera.htm
Guillem Faro 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada