dimecres, 1 de juny del 2011

STOP MOTION "CAÇADOR DE POEMES"

Hem finalitzat amb èxit el projecte Stop Motion "Caçador de poemes", aquest és una adaptació del conte original de "El ladrón de poesias" de l'escriptor Gonzalo Moure. Hem intentat interpretar la idea original del conte el millor que hem pogut. L'animació té una duració de 5 minuts i mig i ens ha costat tot un trimestre de feina. Conté més de 1000 fotografies que hem adaptat i editat amb els programes MONKEY JAM I MOVIE MAKER. Com ja haviem anunciat ens sentim orgullosos d'haver realitzat aquest projecte per el grau de complicitat que tots hem emprat, el qual és un motiu de satisfacció. Evidentment tot es pot millorar, però el nostre objectiu ha estat fomentar el cooperativisme, la creativitat, el companyerisme i sobre tot valorar l'esforç a qualsevol repte proposat.
Durant uns dies els decorats i els personatges, romandran exposats a l'entrada principal del centre.

3 comentaris:

  1. Eiiii! Us ha quedat super bé tot això!
    Enhorabona!!!

    ResponElimina
  2. Quina passada! Moltes felicitats! Això és un bon exemple del treball en equip.
    Aprofitem per donar-vos les gràcies per les paraules que heu deixat al nostre bloc... A veure si el proper curs fem algun projecte junts!!! Ah! I animeu-vos a presentar el vostre bloc en el Premi Edublogs de l'any que vé!

    Aula Oberta de l'IES Sant Pere i Sant Pau.

    ResponElimina
  3. Hola a todos. Acabo de ver el montaje que habéis hecho con mi cuentecito, y es precioso. ¡Me ha emocionado que el autor de los poemas robados fuera yo mismo! Jaja, yo pensaba en un poeta tipo Alberti...
    Enhorabuena por el trabajo de alumnos y profesores, gracias especialmente a Núria, y muchas gracias. Por cierto, tenéis nombres preciosos: me han encantado los de Hassan Ghaddar y Serdar Topchu... ¡Qué bonita forma de llamarse en este mundo al que hay que borrarle las fronteras!
    Un abrazo para todos.
    Gonzalo Moure.

    ResponElimina