dilluns, 16 de gener del 2012

MOBILIARI A PARTIR DE MATERIAL DE REBUIG

A l'àrea de tecnologia mecànica, Denis, Jon i jo (Sergi) hem realitzat dos projectes amb material de rebuig que ens hem trobat per les instal·lacions del cicle de mecànica i els hem transformat en dos objectes utilitaris.
Un és tracta de realitzar una taula reciclant la part superior d'un pupitre vell i li hem encastat unes potes metàl·liques també amb material de rebuig que pertenyien a uns tubs d'una caldera antiga. Hem adaptat aquests tubs per poder encastar-los a la fusta. Un cop muntat l'hem pintat amb pintura esmalt de color blanc i un cop eixut l'hem decorat amb la bandera de Etiopía i les potes les hem decorat amb esprais de colors.
  • El segon projecte es tracta de realitzar un moble taula per ubicar una televisió a partir d'un carret de fil elèctric ja que aquest té dos parts de fusta que hem desmuntat. Per altra banda hem adaptat uns tubs de ferro per les potes del moble i les hem muntat a la part inferior de la fusta. També ho hem decorat amb pintura d'esmalt de color blanc.
    Treballant en el primer projecte
    El que ens ha donat mes problemes d'aquest dos projectes ha estat realitzar les potes de ferro del segon projecte ja que com havien de soldar unes planxetes quadrades i com que encara no tenim massa pràctica s'ens ha desmuntat varies vegades fins que ho hem aconseguit.
    Aquesta activitat l'hem realitzat a l'àrea de tecnologia amb el professor Joan Anton Martínez.
    Sergi


    Resultat del primer projecte

    Treballant en el segon projecte

    Segon projecte abans de pintar

1 comentari:

  1. Hola Intitut Julio Antonio.
    Vull compartir amb vosaltres una bona manualitat.
    Això no es pas per fer cap mena de spam, la web si em permets descriure, i que us vaig a mostrar a continuació, és sense ànim de lucre, i no pretén altre cosa que mostrar a la gent la facilitat i accessibilitat que és la manualitat que us vaig a descriure.

    En aquest cas és una manualitat amb molta utilitat, i que os pot estalviar molts diners en gas ciutat o gas butà.
    Parlo de la construcció d'un panell tèrmic solar, totalment casolà, no és un projecte de supòsits, el model que veureu a la web es meu, és real, i està en funcionament cada dia.

    Molta gent està seguint aquesta instrucció, i ho estan construint igual o semblant, cadascú ho fa com pot amb els seus recursos,

    La gent que ho intenta i el finalitza, acaba molt satisfeta.
    Jo personalment, amb aquest model, només faig us del gas butà 2 o 3 mesos a l'any.

    El web si us interessa és:
    misolarcasero.com

    Moltes gracies.

    ResponElimina