dijous, 17 de novembre del 2011

GONZALO MOURE TRENOR, autor del conte "Ladrón de Poesias"

Gonzalo Moure Trenor, va nèixer a Valencia l'any 1951. Es escriptor dedicat a la literatura juvenil i és l'autor del llibre "Ladrón de Poesias". Aquest petit conte preciós, ens va servir per realitzar la nostra Stop Motion "Caçador de Poemes", activitat que vam fer a l'Aula d'Orientació del curs passat dins de l'activitat de Visual i Plàstica.
Vull fer cinc centims d'aquest escriptor, ja que les seves obres es caracteritzen principalment pels problemes socials i les treballa amb una exquisidesa de la sensibilitat i sempre enfocats en suaus conflictes entre pares i adolescents, utilitzant la màgia i la metàfora per aconseguir una atmòsfera agradable i encisadora que et convida a llegir.
Va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat Complutense de Madrid, va treballar com a periodista des de  l'any 1973 fins el 1989, principalment a la ràdio, a la televisió (de guionista), prensa i publicitat (com a creatiu). El primer llibre publicat és de l'any 1989 i es titula "Geranium" de l'editorial (Alfaguara). Té una trentena de llibres publicats i molts premis, entre ells es pot destacar del llibre "El ´Síndrome de Mozart" Premio Gran Angular 2003.
Desprès d'enviar-li un correu personal per que comparteixi el video que vam crear del seu treball, l'impressió que m'ha donat és d'una gran persona, molt propera i solidària el qual ens diu que tota aquesta feina que nosaltres hem realitzat sigui una motivació per part de tots, per ell,  el  continuar escrivint històries meravelloses i per  nosaltres , lleguir-les i així fomentar  la lectura i incentivar la creativitat, que tan amagada tenim.
Ens ha recomant llegir el llibre "Palabras de Caramelo" i un cop llegit, podem comunicar-nos amb ell i fer-li  totes les preguntes respecte el llibre. En fi, tot un privilegi que hem d'aprofitar!!

Per més informació sobre aquest gran escriptor l'enllaç del seu bloc:http://www.gonzalomouretrenor.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada