dilluns, 20 de desembre del 2010

DECORACIÓ DE NADAL DEL CENTRE

S'apropa l'època de fred i el Nadal ja és aquí. La nostra classe és l'encarregada de la decoració Nadalenca del centre. Hem treballat dos ambientacions diferents, una per la entrada principal del centre i l'altre per la primera planta. La decoració de l'entrada està composta per un arbre i unes estels fetes de vímet, de l'arbre pengen unes figures tridimensionals que hem creat a partir d'unes plantilles que ens va proporcionar la professora en l'àrea de tecnologia. Aquestes formes són de cartró ploma, que és un material que utilitzem molt a classe per fer diverses activitats.
Per realitzar-les, hem calcat al cartró ploma la forma desitjada, les hem tallat i pintat de vermell que un cop eixut hem decorat amb daurat per donar-li un to Nadalenc.
L'altre ambientació es tracta de la realització d'un altre arbre de Nadal i uns flocs de neu amb material reciclat. L'arbre està construït a base de mòduls rectangulars d'un material de plàstic dur que està muntat amb filferro i ràfia de color vermell. Per l'altre banda els flocs de neu estàn realitzats amb porexpan. Hem escollit el color blau amb tons platejats per tota aquesta decoració.


1 comentari:

  1. La decoració de nadal tot un èxit. Els alumnes de l'aula d'orientació van participar activament.

    ResponElimina